Odin

Dit lieve vrolijke kereltje van bijna 4 jaar en ongeveer 20 kg komt uit een asiel in Roemenië. Hij zit nu 2 maanden in een gastgezin in Nederland en doet het hartstikke goed! Hij heeft kunnen wennen aan hoe het is om een huishond te zijn. Hij heeft onder andere geleerd om aan de riem te lopen, op de bank te liggen, in het water te spelen (tot de borst), om gewassen te worden, met mensen te spelen en uitgebreid te knuffelen. Odin vindt het allemaal gezellig en prima. Maar wat hij niet heeft hoeven leren en wat hij toch wel het allermooiste vindt is spelen met andere honden. Het zou voor hem echt fantastisch zijn als hij ergens baasjes vindt die al een hond hebben. Naar vreemde mensen is hij wat voorzichtig en afwachtend in het begin, maar dat vinden we eigenlijk wel logisch. Hij ontdooid snel en wil dan graag met je stoeien. Kinderen en katten zijn niet aanwezig in het gastgezin, dus wat hij daarvan vindt is ons onbekend.

 

Deze knappe vent is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, behandeld tegen wormen en vlooien en in bezit van een paspoortje. Hij verblijft in Finsterwolde en is daar op afspraak te bezoeken.

 

Voor meer informatie over Odin, neem contact op via:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com
Tel: 0643059949
Via privé bericht op Facebook

 


De adoptiekosten voor Odin zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en zijn eigen veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.