Nina

Nina is een meisje van 7 maanden oud. Ze weegt nu 16 kg. Ze is speels, aanhankelijk en ontdekt de wereld. Nina is geboren in Portugal en van daaruit rechtstreeks naar Nederland gekomen, dus niet via ons. Helaas paste ze daar niet in de thuissituatie en is ze in Ter Apel bij 1 van onze liefdevolle opvangers terecht gekomen. Wij willen graag ons steentje bijdragen om een fantastische eigen plekje voor Nina te vinden.

 

Deze middelmaat weegt nu zo’n 16 kilo, maar ze is natuurlijk nog in de groei. Nina woont in haar gastgezin samen met een aantal andere honden en dat gaat prima. Ze wil graag spelen. Met katten is ze wat onstuimig. Katten die wegrennen zal ze achteraan willen rennen. Ze is in haar gedrag nog volop een pup. Samen op cursus is aan te raden om Nina een goede doorstart te geven. Ze houdt van eten en snoepjes en is daardoor makkelijk te verleiden tot training.

 

Nina reageert doorgaans enthousiast op nieuwe mensen maar soms twijfelt ze. Maar met een snoepje is ze zo verkocht. Alleen zijn vindt ze nog wel moeilijk en dit zal rustig opgebouwd moeten worden. Al is Nina wel een hondje die het leuk vindt om mee te gaan.

 

Heeft u veel knuffels ter beschikking voor Nina, maar ook tijd en energie voor haar opvoeding? Neem dan contact op via:

 

Email: priscillaterlinden@gmail.com
Tel: 0654635975

 

De adoptiekosten voor Nina zijn €350,-. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.