Maris

Maris is een enorm lief klein meisje van 5 jaar. Ze is sociaal naar honden en katten en speelt graag. Naar mensen is ze erg voorzichtig. Langzaam begint haar nieuwsgierigheid het te winnen van haar terughoudendheid.

 

Ze ligt graag in de bench. Dat is voor haar een veilig plekje. Hier sleept ze dus ook van alles naartoe. Als je wat kwijt bent, kijk daar eerst even.

 

Maris is heel enthousiast en heeft een zachtaardig karakter. Over haar verleden is helaas niks bekend. Of ze ooit een baasje heeft gehad, weten we helaas niet.

Met tijd komt Maris helemaal tot zichzelf. Een huisje zonder kinderen is voor haar het beste. Helemaal leuk zou zijn als ze een maatje zou krijgen waar ze zich aan kan optrekken.

 

Maris leert nog te lopen aan de riem. Alles is nieuw en dat vindt ze spannend. Ze observeert graag alles wat er om haar heen gebeurd.

 

Voor meer informatie over Maris, neem contact op via:

 

Email: priscillaterlinden@gmail.com
Tel: 0654635975

Via privé bericht op Facebook

 

De adoptiekosten voor Maris zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.