Lexi

Lexi werd samen met een behoorlijk aantal honden en katten aangetroffen bij een oudere dame in een sterk vervuilde woning in Roemenië. Ookal bedoelde deze dame het waarschijnlijk goed, ze kon de zorg van al die dieren niet aan waardoor de situatie echt onhoudbaar werd en de dieren in het asiel terechtkwamen.

 

Lexi is dus gewend om in een huis te wonen en is erg mensgericht. Daarom heeft ze wat moeite om alleen te zijn en dit zal opgebouwd moeten worden. Andere honden en katten kan ze het ook uitstekend mee vinden. Het is gewoon een heel lief gezellig knuffelkontje.

 

Er is wel een maar en dat is dat Lexi blind is. Nou is dat helemaal niet zo'n ramp, maar er moet toch een beetje rekening mee gehouden worden. Een druk vol huis in een drukke omgeving is voor haar niet handig.

 

Lexi is ongeveer 7 jaar, gesteriliseerd, gechipt, gevaccineerd en behandeld tegen wormen en vlooien.

 

Bent u op zoek naar een lief gezellig klein hondje, woont u in een niet al te drukke omgeving en heeft u een afgesloten tuin, denk dan eens aan dit lieverdje. Voor meer informatie neem contact op via:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com

Tel: 0643059949
Via privé bericht op Facebook


De adoptiekosten voor Lexi zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.