Jean


UPDATE: JEAN IS GERESERVEERD!

 

Mooie zachtaardige Jean van 7 jaar oud is door het team van Sadies Dog Rescue gered uit het lokale gemeentelijke asiel waar de omstandigheden voor de honden verschrikkelijk zijn. Haar ogen stonden vol verdriet en ze had het haast opgegeven. Gelukkig is ze veilig gesteld en mocht ze naar Nederland reizen om hier haar forever home te vinden waar ze voor altijd veilig en geliefd zal zijn. Jean verblijft in de opvang in Meppel en zoekt een rustig huisje zonder kinderen en katten.

 

Het opvang vrouwtje van Jean schrijft het volgende over haar:

 

"Mooie Jean wil graag een eigen plekje. Ze komt oorspronkelijk uit Roemenië waar ze in de public shelter zat. Geen fijne plek en de meesten komen er niet levend uit. Gelukkig mocht Jean samen met een aantal andere honden naar een privé shelter om vandaaruit op zoek te gaan naar haar eigen plekje. Inmiddels is ze een tijdje in een Nederlands opvanggezin en ze vind het in huis leven wel erg fijn. Een eigen bedje, op tijd eten en nog knuffelen ook! Jean moet je wel even de tijd geven. Ze kijkt de kat uit de boom maar eenmaal ontdooid is ze een vrolijke lieve knuffelkont die graag mee aan de wandel gaat. Verkeer vind ze nog wat spannend dus we zoeken voor haar een plek in een rustige omgeving. We plaatsen haar niet in een druk gezin met kinderen en ook niet in een huis met kleine dieren/katten want ze heeft een aardig jachtinstinct. Ze wil graag een huisje met tuin en mensen die begrijpen dat een boel nieuw is voor haar en haar daarin kunnen begeleiden en vertrouwen geven. Je krijgt er een super lief maatje voor terug! Jean zou prima bij een andere stabiele hond geplaatst kunnen worden maar dit is geen noodzaak. Jean is een mooie middenmaat van zo'n 20 kilo."

 

Voor meer informatie over deze prachtige dame, neem contact op via:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com

Tel: 0643059949
Via privé bericht op Facebook


De adoptiekosten voor Jean zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.