Florian

Deze mooie grote jongen heeft jaren op straat geleefd in Roemenië, maar werd uiteindelijk opgevangen door Sadies Stray Dog Rescue.

Florian is een lieverd van ongeveer 7 jaar oud die goed samen kan met andere honden en met katten. Hij heeft een schofthoogte van 55 cm en weegt 25 kg.

Florian is op dit moment in de opvang in Putten. Hij heeft bij zijn opvangvrouwtje geleerd om netjes aan de riem lopen en hij is ook keurig zindelijk. Verder leert hij nog om wat meer zelfvertrouwen te krijgen.

Florian is een echte berghond (kudde/bewakingshond mix). We zijn voor Florian dan ook op zoek naar iemand die ervaring heeft met dit ras.

Het opvangvrouwtje van Florian schrijft het volgende over hem:

'Tijdens het uitlaten geef ik een buurkat altijd een aai en Florian geeft daarna ook een grote lebber over het kattenhoofd. Ook vind hij het erg fijn om met honden die hij al kent samen op te lopen. Hij heeft een sterke voorkeur voor teefjes die golden retriever-achtig zijn. Uitgaan als het regent vind hij maar niks, dan blijft hij liever in de hal liggen. Als ik een paar uur ben weggeweest is hij helemaal blij om mij te zien. Dan komt hij kwispelend naar me toe.'

Voor meer informatie over Florian, neem contact op met Annette de Vogel:

 

Email: annettedevogel@hotmail.com
Tel: 0622428083

De adoptiekosten voor Florian zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en zijn eigen veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.