Aura

Dit prachtige lieve dametje heet Aura en zoekt nog lieve baasjes. Aura had een eigenaar, maar die is geëmigreerd en klopte de dag voor zijn vertrek bij het asiel aan. Als ze haar daar niet op zouden nemen zou hij haar op straat achtergelaten...Hij was zo snel dat we niet eens haar echte naam weten. Ze draagt nu dus de naam Aura wat lichte wind betekent. De laatste foto is van toen ze net achtergelaten was. Je ziet de verwarring en onzekerheid in haar ogen en lichaamstaal.

 

Aura werd, zoals zoveel honden in Roemenië, in de tuin gehouden en is het huiselijke leven nog niet gewend. We zoeken voor haar daarom ook mensen die rustig wonen en ruimte hebben om haar langzaam te kunnen laten wennen aan het leven binnenshuis. De ervaring leert dat dit vaak heel snel gaat. Sommige honden krijg je eerst wat lastig naar binnen, maar wanneer ze eenmaal gewend zijn lastig naar buiten. Vooral bij slecht weer.

 

Ze is getest met andere honden en dat ging prima. Katten is ze teveel op gefixeerd, dus dat is geen goed idee. Door alle gebeurtenissen is Aura nog wat onzeker en onderdanig. Daarom plaatsen we haar niet bij mensen met kinderen, omdat dat te druk voor haar is. Verder is ze gewoon hartstikke lief en mensgericht.

 

Aura is 3 jaar en ongeveer 40 kg. Ze is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en behandeld tegen wormen en vlooien. Ben je geïnteresseerd, een Rottweiler fan en kenner, woon je rustig en heb je een afgesloten tuin, stuur ons dan een bericht! Neem contact op met Simone via:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com
Tel: 0643059949
Via privé bericht op Facebook
 

Aura is op dit moment nog in Roemenië, maar kan bij interesse naar Nederland reizen.


De adoptiekosten voor Aura zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.