Sherry

Helaas moet Sherry door omstandigheden herplaatst worden.

 

Sherry is een lieve aanhankelijke hond die het liefst de hele dag bij je is en alles in de gaten houdt. Ze hecht zich snel en past zich snel aan in huis. Ze leert heel makkelijk en is steeds meer in voor een spelletje. Spelen met speelgoed heeft ze echt moeten leren, het liefst wil ze namelijk met je handen stoeien en dat doet ze heel zacht totdat ze overenthousiast wordt en dan zijn die tanden toch wel scherp Ze is verder niet waaks, blaft niet als de postbode komt of als er bezoek komt, ze is dan vooral enthousiast en begroet je vriendelijk. Ze is een echter knuffelkont en als het mag springt ze bij je op schoot, ook ligt ze graag naast je op de bank met haar pootjes en kop op jouw benen.

 

Ze ontdekt steeds meer dat achter een tennisbal aan rennen ook leuk is, maar ze trekt ook graag met je aan een flos of touw. Speuren daar houdt ze van, koekjes verstoppen en dan zoeken wordt ze heel blij van. Ik denk dat ze uiteindelijk veel plezier kan hebben aan samen speur- en ander hersenwerk doen.

 

Ze is enthousiast en vriendelijk naar alle mensen, katten zijn ook geen probleem maar van honden raakt ze in paniek als ze aan de lijn loopt. Ze valt uit en wil het liefst zo snel mogelijk weg. Ook als ze buiten honden ziet lopen slaat ze aan. Daarom heb ik nu plakfolie op de ramen gedaan en dat geeft veel meer rust. Het wandelen en uitvallen naar honden is goed te trainen natuurlijk maar houdt er rekening mee dat ze erg sterk is aan de riem. Ze is dan wel op 6 jaar geschat maar ze gedraagt zich vaak als een speelse pup en heeft veel energie. Loslopen in een losloopgebied vindt ze heerlijk, maar andere honden benaderd ze tot nu toe niet vriendelijk. Dit is onzekerheid en als ze een hond eenmaal kent dan is het goed. Ze is absoluut niet agressief maar dit kan dus wel zo overkomen omdat ze zo uitvalt. Sherry is daarom zeker geen beginnershond.

 

Ze houdt van een bench (deze wordt ter overname aangeboden). Dit is haar veilige plek. Als ze erg onrustig is in huis dan doe ik haar in de bench met de deur dicht en gaat ze lekker slapen. Ze is makkelijk met eten geven, gaat netjes zitten en wacht rustig af. Ook 's nachts gaat ze rustig slapen, los in de kamer. Ze is goed zindelijk.

 

Ze heeft wel verlatingsangst, ze gaat blaffen en piepen als ze alleen moet blijven, iets om rekening mee te houden. Ze gaat graag mee in de auto maar ook dan is ze onrustig, piepen en ronddraaien, ook dit komt met gewenning best wel goed.

 

Sherry verblijft momenteel in Dieren. Kun jij Sherry haar gouden mand geven? Stuur ons dan een berichtje via:

 

Email: priscillaterlinden@gmail.com

Tel: 0654635975

Via privé bericht op Facebook

De adoptiekosten voor Sherry zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.