Angel

Dit lieve meisje werd zwaar verwaarloosd door haar baasje uit de auto gezet en achtergelaten. Ze zat onder de demodex mijt, was ontzettend mager, had een calcium tekort en later bleek ook dat ze zowel parvo als distemper heeft gehad. Ze was nog maar 7 maandjes oud toen ze gedumpt werd.

Gelukkig heeft het team van Sadies Stray Dog Rescue haar met heel veel liefde opgevangen. Angel heeft alle medische hulp gekregen die ze nodig had en het gaat nu zoveel beter met haar.

Ze heeft een apart loopje overgehouden aan de distemper (wat de spieren aantast), maar ze kan zich verder goed bewegen. Ze is ook geen gevaar voor andere honden want de ziektes zijn niet meer actief in haar lichaam.


Angel heeft zoveel meegemaakt. En toch is ze zo ontzettend lief en houdt ze van knuffelen. Wat een dapper meisje. Ze is inmiddels 10 maanden oud.

Angel zit in de opvang in Delft bij Helga. Zij schrijft het volgende over Angel:

'Nou....hier is ze dan! Mooie, lieve, dappere, aandoenlijke Angel. Een gesteriliseerd teefje van ruim 10 maanden. Zoals jullie zien is Angel een beetje gehandicapt, een restverschijnsel van de hondenziekte die ze verslagen heeft. Ze heeft hier verder geen last van. Door deze lichte handicap maakt ze in Roemenië (waar ze vandaan komt) geen enkele kans om geadopteerd te worden. Ze zou de rest van haar leven in een shelter moeten slijten. Dit konden we niet laten gebeuren, dus hebben haar met de “happy bus” mee laten komen, erop gokkende dat er hier vast wel iemand met een groot hart voor haar te vinden is. Angel houdt van een lekker hondenbed, eten en drinken, en heel veel liefde en knuffels. Ze wil heel graag iemands trouwe maatje zijn. Angel is een mooie middenslag en heeft het meeste weg van een collie. Uiteraard is ze geënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd en heeft een paspoort. En nu helemaal gezond verklaard! Wie geeft deze lieverd haar gouden mand?'

Voor meer informatie over Angel kun je contact opnemen met Helga:

Stuur een appje naar: 0640177933
Email: dutchanimalcare@gmail.com

De adoptiekosten voor Angel zijn €325,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.